Våra tjänster

Personalen på KA Fönsterputs & städ har en lång erfarenhet av fönsterputsning, hemstädning, flyttstädning och företagsstädning. Nedan kan du ta del av våra tjänster och tveka inte kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Fönsterputsning

Att schemalägga fönsterputsning är väldigt eftertraktad tjänst. Det ger dig som kund såväl billigare pris som mer tid att göra det du verkligen vill göra. Schemalagd fönsterputsning innebär att vi putsar dina fönster utvändigt/ invändigt 5-6 gånger om året, eller enligt dina önskemål. När det kommer till invändig fönsterputsning behöver du vara hemma då vi utför jobbet.

Hemstädning

våra hemstädningstjänster ger dig en avlastning i vardagslivet och passar alla oavsett om Ni är senior, barnfamilj eller ensamstående. Du kan välja schemalägga hemstädningen vilket är givetvis ett billigare alternativ eller välja hemstädning vid behov, oavsett vilket så kommer vi med erfaren personal att genomföra ett kvalitativt arbete med 100% kundnöjdhet.

Företagsstädning

KA Fönsterputs & Städ har ett brett utbud av företagsstädning. Vi är ett one stop shop för ditt företags behov av städtjänster.  Leta inte vidare, utan prova oss, vi har inga bindningstider eller uppsägningstider.

Flyttstädning

Vi vet hur stressigt det kan vara under flytten och vi utför flyttstädning snabbt och effektivt för att avlasta dig. Med vår prisgaranti behöver du inte ödsla tid på att leta efter rätt städfirma. Vi har väldigt prisvärt och kvalitativt städtjänster.

VARFÖR VÄLJA OSS!

Offert

Behöver du hjälp med fönsterputsning eller städning?
Fyll i formuläret så kommer vi kontakta dig.