Om oss

Vi på KA Fönsterputs & Städ har jobbat med såväl stora som små kunder och med vår erfarenhet och servicekompetens vill vi vara ditt självklara val.

Vi erbjuder dig det bästa inom städbranschen. Vår ambition är att tillföra ett kvalitativt och effektivt arbete varje gång så att du väljer oss igen.

Sedan starten har vi arbetat med många kunder i hela Skåne. Toppservice börjar och slutar med erfarna och vänliga proffs

Vi anser att relationen med våra kunder är nyckeln till framgång, därför investerar vi mycket tid i våra egna medarbetare som är ansiktet utåt. Du ska alltid mötas av kompetent och trevlig personal

Vårt miljöarbete

KA Fönsterputs & Städ arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt miljöarbete och vi siktar på att vara ledande inom vår bransch. Vi förväntar oss att samtliga samarbetspartners arbetar med oss för att uppfylla våra miljöambitioner. 

  • På KA Fönsterputs & Städ källsorterar vi vårt avfall. Vi arbetar kontinuerligt med att minska användandet av fysiskt papper. 
  • Vi arbetar framförallt med miljömärkta medel eftersom det förstör inte naturen som andra städmedel.

  • Fönsterputsmedel kan innehålla ämnen som är skadliga för oss människor och som är svåra för naturen att bryta ner. Därför använder vi miljömärkt fönsterputs

  • Alla medarbetare på KA Fönsterputs & Städ har genomgått en miljöupplärning. Vi har ett stort engagemang gällande vår miljösatsning.

Offert

Behöver du hjälp med fönsterputsning eller städning?
Fyll i formuläret så kommer vi kontakta dig.